çikolata günü için ürünler (24)

Keçiboynuzu

Keçiboynuzu

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 çeşidi istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño Peynirli Cheddar. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

K2 Garden, Tanzanya'dan gönderilen en yüksek kaliteli doğal kakao çekirdeklerini sunmaktadır. Kakao, %100 doğal bileşimi, zengin antioksidanlar, vitaminler ve tonik özellikleri sayesinde popülaritesini ve talebini kazanmıştır. Zengin çikolata aroması, hafif doğal meyve ekşiliği ile dengelenmiştir. Zengin çikolata, yumuşak ve temiz bir tat. Yüksek kaliteli kakao, en yüksek kalitedeki şekerleme ürünleri ve yarı mamul şekerleme ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır.
Organik Kakao Kaplama

Organik Kakao Kaplama

Bu ürün, rafine edilmiş kakao çekirdekleri, kakao yağı ve şekerin karışımından yapılmıştır. %50, %70 veya %80 kakao içermektedir. %70 bitter çikolata, kan dolaşımımızı teşvik eden antioksidanlar ve teobromin içerir. ÜRÜN UYGULAMALARI Ana kullanım alanı şekerleme (özellikle kurabiyeler), fırıncılık, dondurma, çikolata içecekleri ve çeşitli gıdalar için kaplama olarakdır. MOQ: 20kg
Taze Kahve Çekirdekleri

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze kahve çekirdekleri, yakın zamanda kavrulmuş ve kahve hazırlamak için öğütülmeye ve demlenmeye hazır olan kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, tazeliklerini korumak ve öğütme anına kadar aromalarını ve tatlarını muhafaza etmek için bütün halde saklanır.
Achiote toptan

Achiote toptan

Lord Spices Group'un dökme "achiote"si, yemeklerinize renk ve lezzet katmak için ideal, çok yönlü ve canlı bir baharattır. Yüzyılı aşkın bir geçmişe sahip olan firmamız, toptan "achiote" üretimi ve dağıtımında liderdir ve ulusal ve uluslararası düzeyde kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmaktadır. "Achiote"miz, tane ve toz halinde mevcut olup, Fildişi Sahili, Gana ve Peru'dan temin edilmektedir ve özel ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli ambalaj türlerinde sunulmaktadır. GDO'suz olan "achiote"miz, mutfak yaratımlarınız için güvenli ve yüksek kaliteli bir seçenektir.
CAPRESE

CAPRESE

Pastörize yumurta karışımı, saf çikolata parçaları, çiğ badem, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, badem unu, acı kakao 22/24%, pişirme.
Nutella Çikolata

Nutella Çikolata

Nutella çikolatasının cennetsel tadını çıkarın, burada lezzetli tatların hayalleri gerçeğe dönüşüyor! Her bir lezzetli lokmada sizi büyüleyecek kadifemsi pürüzsüzlüğün tadını çıkarın. Bu cazip sürülebilir çikolata, zengin, kremalı kakao ve en iyi kavrulmuş fındıkların birleşimiyle eşsiz bir tat deneyimi sunan bir senfonidir. Kadifemsi çikolatanın duyularınızı sardığı ve sizi saf bir coşku anına daldırdığı saf mutluluk dünyasına adım atın. Nutella çikolatası, sihrini zahmetsizce ortaya çıkarır, sıradan anları olağanüstü kılar ve her durumu bir tat ve neşe festivali haline dönüştürür.
Kıtır Süt Tableti

Kıtır Süt Tableti

36% kakao içeren sütlü çikolata tableti, kavrulmuş ve ezilmiş fındıklarla serpilmiştir. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net ağırlık (G): 130
Bitter Çikolata Portakal

Bitter Çikolata Portakal

İçindekiler : - Çikolata (kakao ezmesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Aroma: doğal portakal aroması - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata Kurabiye hazırlamak için mükemmel. İÇİNDEKİLER: 0 KURUYEMİŞ, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. 15 ile 18 °C arasında, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜTLE
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
chocri vegan

chocri vegan

Farklı çikolataların temeli olarak ince bitter çikolata ve pirinç sütünden yapılan eriyen Vegolade kullanılır. Bu iki çeşit tamamen hayvansal ürünlerden uzaktır. Lezzet eksik kalmaz ve özenle seçilmiş malzemelerimizle daha da zenginleştirilir. İsteğe bağlı özelleştirme mümkündür! Ürün adı: Dünya Turu (24'lü) Boyutlar: 19,3 x 19,5 x 3,5 cm Ağırlık: 165 g İçerik: Pirinç sütü ve bitter çikolatadan yapılmış, vegan malzemelerle süslenmiş 24 çikolata parçası
Kakao Ekstraktları

Kakao Ekstraktları

( Theobroma cacao ekstresi ) Tarihsel bir bilgi birikimi ile kakao çekirdeklerinin seçiminde (Fildişi Sahili, Venezuela vb.) uzmanlaşarak, her pazarın gereksinimlerini hedefleyen aromatik ve fizikokimyasal profillere sahip tam kakao ekstresi serileri geliştiriyor ve üretiyoruz. Kakao üreticileriyle olan etkileşimlerimiz sayesinde, müşterilerimizin projelerinin teknolojik, düzenleyici ve pazarlama kısıtlamalarına uygun, kişiselleştirilmiş bir yanıt sunabiliyoruz. Uçucu çözücü ile ekstraksiyon: kakao koncentratları ve absolütleri. Etil alkol ile ekstraksiyon: farklı konsantrasyonlarda kakao oleoresinleri ve ekstresi. Nazik etil alkol ile ekstraksiyon: kakao infüzyonları. Alkol distilasyonu: kakao alkolatları.
Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamelimiz, Fransa'nın kuzeyindeki atölyemizde el yapımı olarak üretilmektedir. Bu ultra lezzetli versiyon, sürülebilir karameli ve %55 Bitter Çikolata'nın birleşiminden doğmuştur. Bu çikolatalı versiyonla birlikte daha fazla lezzet! İçindekiler: Tereyağı, Şeker, Krema, %55 Bitter Çikolata
Kakao Tozu - egzotik toz

Kakao Tozu - egzotik toz

Sanayilere, kozmetiklerinizi, gıda takviyelerinizi veya tariflerinizi üretmek için ekstraktlar ve hammaddeler sunuyoruz. Toptan satış yapıyoruz, projenizi tartışmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
100% Fındık - Organik Çikolata

100% Fındık - Organik Çikolata

Kavrulmuş Viterbo fındığı, yalnızca fındık ezmesi ile tatlandırılmış %100 bitter çikolata ile kaplanmıştır.
CHOCAR - Keçiboynuzu tozu

CHOCAR - Keçiboynuzu tozu

CHOCAR, doğal olarak vegan ve glütensiz olan Sicilya carobunun posasının dehidratasyonu ve süper mikronizasyonu ile elde edilen unudur. Rengi ve tadı sayesinde, CHOCAR carob posası unu kakao için daha sağlıklı bir alternatif olarak kullanılmakta ve yüksek şeker içeriği sayesinde hamurlara şeker eklenmesini sınırlayabilmektedir. Yağ ve uyarıcı maddelerden yoksun olan bu un, tatlı hazırlıklarında, makarna yapımında ve fırın ürünleri üretiminde kullanılmaktadır. Glütensiz diğer unlarla birleştirildiğinde hamurları daha elastik ve kolay işlenebilir hale getirir. Vitaminler ve mineraller açısından zengin, az yağlı ve güçlü antioksidanlar olan polifenoller açısından yüksek bir içeriğe sahip besleyici bir gıda maddesidir. ILCAR tarafından kullanılan teknolojik süreçler, yalnızca mekanik ve termal işlemlere dayanmaktadır ve CHOCAR'ı herhangi bir kimyasal katkı maddesi içermeyen tamamen doğal bir gıda haline getirmektedir.
Çikolata Fondant Şekerleri

Çikolata Fondant Şekerleri

CBD ile zenginleştirilmiş lezzetli çikolatalı karamel poşetlerimizin tadını çıkarın.
Confetti CiocoPassion

Confetti CiocoPassion

Dolgularımızın bin bir tadını keşfedin. Crispo, her zaman ham maddelerin kalitesini yüksek tutarak geniş bir dolgu tadı seçeneği sunar.
Çikolatalı Mousse

Çikolatalı Mousse

Ultra kremsi ve eriyen bir dokuya sahip çırpılmış tereyağı, yüz cildine uygun bir bileşime sahiptir. Çikolata köpüğü, hem dokusu hem de bileşimi, doğal kakao kokusu ve cildinizi güzelleştirecek rengi ile sizi tatmin edecektir.
SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

Sütlü Çikolata %36 KAKAO Özel alanımız koyu çikolata olsa da, bu ürünü mükemmel tat kalitesi ve kakao katı/süt/şeker dengesi ile üretmek için kendimizi adadık. Sütlü çikolata severler için. İÇİNDEKİLER: 0 KABUKLU MEYVELER, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Nem ve sıcaktan koruyarak, 15 ile 18°C arasında saklayınız.
Sütlü çikolata

Sütlü çikolata

İçindekiler : - Sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Bitter Çikolata 5

Bitter Çikolata 5

köken St. Domingue 70% PP 220